BÖLGE MÜDÜRÜ GENEL DURUMU GÖRÜŞTÜ

BÖLGE MÜDÜRÜ GENEL DURUMU GÖRÜŞTÜ

Temeli 4,5 yıl önce atılan ve 2 yılda tamamlanarak İstanbul'a su vermesi planlanan ancak, imalat aşaması ile zeminde yaşanan sıkıntılar nedeniyle açılışı ertelenen Melensu Barajı'nda,  DSİ 14. Bölge Müdürü Sedat Özpınar İncelemelerde Bulundu..

 

 

 DSİ 14. (İstanbul) Bölge Müdürü Sedat Özpınar; Bölge Müdür Yardımcısı Dr. Celaleddin Ensar Şengül ile ilgili şube müdürleri ve kontrol mühendislerinden oluşan Bölge Müdürlüğü teknik ekibiyle birlikte, fiziki gerçekleşmesi 95?e ulaşan Melen Barajı?nda inceleme ve denetimlerde bulundu.

Temeli 4,5 yıl önce atılan ve 2 yılda tamamlanarak İstanbul'a su vermesi planlanan ancak, imalat aşaması ile zeminde yaşanan sıkıntılar nedeniyle açılışı ertelenen Melensu Barajı'nda,  çalışmalar devam ediyor.

 İncelemelerin ardından Bölge Müdürü Sedat Özpınar?ın başkanlığında Bölge Müdürlüğü teknik ekibi ile yüklenici firma yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında çalışmalardaki genel durum görüşülerek, gerçekleştirilecek faaliyetlerle ilgili kararlar alındı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.