DÜZCE ADLİYESİNDE BİLGİSAYAR SINIFI AÇILDI

DÜZCE ADLİYESİNDE BİLGİSAYAR SINIFI AÇILDI

Düzce Koruma Kurulu Başkanlığı tarafından alınan karar gereğince Türkiye İş Kurumu Düzce İl Müdürlüğü ve Düzce Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi Şube Müdürlüğü tarafından ceza infaz kurumundan salıverilen eski hükümlüler ile mahkemelerce haklarında eğitim tedbirine karar verilen denetimli serbestlik hükümlülerine yönelik kurslar düzenlenebilmesi için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü özürlü ve eski hükümlü çalıştırmayan işverenlerden ceza olarak kesilen paraları toplamaya yetkili komisyon tarafından gönderilen ödenek ile bilgisayar sınıfı açıldı.

Düzce Adalet Sarayı bünyesinde açılan 10 kişilik bilgisayar sınıfının resmi açılış töreni gerçekleştirildi. Törene Düzce Valisi Vasip Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, DTSO Başkanı Metin Büyük ile protokol mensupları katıldı.

Eski hükümlü ve eğitim tedbirine tabi olan denetimli serbestlik hükümlülerinin yeniden suç işlemelerinin önlenmesi ve meslek sahibi olmaları amacıyla hazırlanan Bilgisayar İşletmenliği Kurslarında kullanılmak amacıyla kurulan bilgisayar sınıfındaki ilk dönem eğitimi 21 Kasım 2011 tarihi itibariyle başladı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanlığı tarafından eski hükümlüler, denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan hükümlüler, suç mağdurları ve suça sürüklenen çocuklara yönelik düzenlenecek olan etkinlik , kurs ve faaliyetler ile ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi.

İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.