DÜZCE??YE BAŞARI GETİREN LİSTE

DÜZCE??YE BAŞARI GETİREN LİSTE

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ekim ayı içerisinde katıldıkları ulusal ve uluslar arası yarışmalarda Düzce?yi başarı ile temsil eden öğrencilerin listesini yayınladı. 

Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Hamza Öztaş, Şehit Sabri Altınbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Onur Karadeniz, Düzce Bilim Sanat Merkezi öğrencileri Aziz Esar Tuna, Kaan Ayyıldız, Şevval Taş ve Akçakoca Bahattin Güçlü Ortaokulu öğrencisi  Yusuf Ziya Şafak Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda çeşitli dereceler elde ederek Düzce?yi başarılı bir şekilde temsil ettiler.

Şehit Sabri Altınbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Mutfak Dalı  öğrencisi Onur Karadeniz, Ukrayna Kiev´de 04-06 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenen 5th BESTCookFEST-2018´e Türkiye Aşçılar Federasyonu Genç Mili Takım ile katılarak bireysel olarak balık tabağında 1.oldu. Ayrıca grup olarak da üçüncülük elde ettiler.

Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Hamza Öztaş Diyanet İşleri Başkanlığınca 09 Ekim 2018 tarihinde Diyarbakır´ın Sur İlçesindeki tarihi Ulu Cami´de gerçekleştirilen hafızlık yarışmasında Türkiye 3.´sü oldu.

18 - 20 Ekim 2018 tarihlerinde Şanlıurfa?da TÜBİTAK ,TED Koleji ve Şanlıurfa  Valiliği´nce ortaklaşa düzenlenecek olan uluslararası STEAM proje yarışmalarına  Düzce Bilim Sanat Merkezi ile Akçakoca Bahattin Güçlü Ortaokulu yaptıkları başvurular sonucu proje yarışması finaline katılmaya hak kazandılar.Yarışmaya toplam 41 ilden 919 başvuru yapıldı. Yapılan değerlendirme sonucunda 18 farklı ilden 51 proje finale kaldı. Finale kalan 51 proje içerisinde 3 proje Düzce Bilim ve Sanat Merkezi Fizik öğretmeni Adem Akkuş,  1 proje ise  Akçakoca Bahattin Güçlü Ortaokulu Matematik öğretmeni Yalçın İbiş?in danışmanlığında gerçekleşti..

Düzce Bilim Sanat Merkezi öğrencilerinin finale kalan projeleri ; Aziz Esar Tuna, "Sinyalizasyon Donanımlı Akıllı Bisiklet Kaskı", Kaan Ayyıldız "Elektriksel İletkenlik Farkı İncelenerek Deterjanlı Su ve Çeşme Suyunun Ayrışmasını Sağlayan Sistem Tasarımı", Şevval Taş, "Hazır Tüketilen Sulardaki Bakteriyi Tespit Eden Pompa"  adlı projeleri ile finale kaldı.

Düzce Bahattin Güçlü Ortaokulu öğrencisi Yusuf Ziya Şafak ise "Manyetik Alandan Etkilenen Bitki Üretmek" projesi ile finale katılmaya hak kazandı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.