O YOLDA HUMMALI ÇALIŞMA

O YOLDA HUMMALI ÇALIŞMA

Yıllardır sık sık heyelanların yaşanması nedeniyle tamamlanamayan Gölyaka-Düzce Bağlantı yolunda ki çalışmalar tekrar başladı. Karayolları ile yapılan görüşmeler sonunda bağlantı yolunun ilçeye girişine kavşak yapılıyor.

 

 

Gölyaka bağlantı yolunda çalışmalar tekrar başladı. Ayrıca yolla birlikte ilçeye girş çıkış sağlanan bölgede  kavşak yapım çalışmaları da yoğun bir şekilde ilerliyor.

Daha önce sık sık kazaların yaşandığı ve trafik levhaları konularak alınan  tedbirlere rağmen bir türlü önüne geçilemeyen kazaların sonucun da çok sayıda şikayet gelince,  Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut harekete geçti.

Akbulut?un  Karayolları Genel Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler sonrasında yetkililer tarafından kavşak yapım çalışmasına başlandı.

Başkan Akbulut çalışmalarla ilgili olarak verdiği bilgide, "Bağlantı yolumuzun Kuyudüzü Mahallesine giden ve ilçeye giriş-çıkış yapılan yol ayrımında yaşanan kaza ve olumsuzlukları önlemek adına yapımına başlanan yolda çalışmalar devam ediyor. Kısa sürede tamamlanarak daha elverişli bir yol haline gelmesi için yaptığımız Karayolları ile görüşmeler sonrasında kavşak yapılması kararı alınarak çalışmalara başlandı. İnşallah ilçemize yakışır giriş-çıkışımız olacak" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.