CEMİYETTEN BAŞKANA TEŞEKKÜR

CEMİYETTEN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ve Yönetim Kurulu üyeler Belediye Başkanı Dursun Ay?ı ziyaret ederek basına gösterdiği sıcak ilgi ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiler.

 

 

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay?ın, göreve geldiği günden bu yana Düzce basını ile olumlu ilişkiler içinde olduğu biliniyor. Basına yakın ilgi gösteren ve arasını iyi tutan Başkan Ay,  rutin toplantıların dışında çay simit buluşmaları gibi değişik etkinliklerle de sık sık basın mensuplarıyla bir araya geliyor.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Ay?a bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek, basına gösterdiği ilgi ve samimiyetten dolayı teşekkür ettiler.

Sohbet havasında geçen ziyarette Cemiyet Başkanı Erol Tayhan, Belediye Başkanı ve basın arasındaki sıcak diyaloğun kentin gelişimi, yapılacak çalışmaların kalitesi açısından olumlu etkileri olacağını söylerken, Başkan Ay?a yakınlığından dolayı teşekkür etti.

Başkan Ay ise, basın ile belediye arasındaki olumlu ilişkilerin şehre getirilen hizmetlere yansıyacağını söyleyerek, hizmetlerdeki eksikliklerin giderilmesinde basının önemine dikkat çekti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.