DÜZCE?NİN DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ TANITIYORLAR

DÜZCE?NİN DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ  TANITIYORLAR

AK Parti Düzce Gençlik Kolları ile Düzce Üniversitesi ÜNİAK topluluğu Kampüse Hoşgeldin etkinliği düzenleyerek binlerce Üniversite öğrencisini Düzce'nin doğa güzelliklerinden olan Güzeldere Şelalesinle buluşturdu.

 

 

AK Gençlik ve Düzce ÜNİAK Topluluğu?nun düzenlemiş olduğu Düzce'mizi tanıyalım etkinliği kapsamında eşsiz doğa harikalarından olan Güzeldere Şelalesi?nde bin kişilik Düzce Üniversitesi Öğrencileri doyasıya eğlendi. Adı gibi kendisi de güzel olan Güzeldere Şelalesine inen öğrenciler bol bol fotoğraf çektiler. Geziye katılan üniversite öğrencileri hem horon ve halay çektiler, hem de çuval ve halat yarışmalarında kıyasıya yarıştılar. Yarışmalarda kazanan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanı Emre Geçal;'' AK Parti Düzce İl Gençlik Kollarımız ve Düzce Üniversitesi Üniak Topluluğumuzun düzenlemiş olduğu Kampüse Hoş Geldin etkinliğinde bin Üniversite öğrencilerimizi Düzce'mizin doğal güzelliklerinden olan Güzeldere Şelalesine getirdik. Burada amacımız Üniversite öğrencilerimizin ailelerinden uzak olsa da bizde onların bir ailesi olduğumuzu hissettirerek ve Düzce'deki doğa güzelliklerinle buluşturarak ilimizi sevdirmek. Öğrenci kardeşlerimiz burada horonlar halaylar çekerek doyasıya eğlendiler.Çuval ve halat yarışmalarımızda kıyasıya yarıştılar. Yarışmalarda kazanan öğrenci kardeşlerimize çeşitli hediyeler verdik. Güzel bir etkinlik oldu katılan Üniversite öğrencilerimize teşekkür ederiz. Düzce Üniversitemizde çeşitli etkinliklerimiz devam edecektir.''dedi.,


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.