YARALI ASKERLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR

YARALI ASKERLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Yığılca?da kazaya giderken devrilen askeri araçta yaralanan 1 astsubay ve 3 eri tedavi altına alındığı hastanelerde ziyaret eden Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Belediye Başkanı Dursun Ay, yaralı askerlerin sağlık durumları hakkında bilgi aldılar.

 

 

Düzce?nin Yığılca İlçesi Kırık Köyü ormanlık alanında meydana gelen ölümlü trafik kazasına giden Yığılca İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı aracın devrilmesi sonucu 1 astsubay ve 3 er yaralanmıştı. Yaralı astsubay ve erleri tedavi altına alındıkları hastanede ziyaret eden Düzce Valisi Zülkif Dağlı, yaralı askerlerin sağlık durumları hakkında hastane yetkililerinden bilgi aldı. Ayrıca sağlık durumu iyi olan askerlerle bir süre görüşen Vali Zülkif Dağlı, kazayla ilgili olarak askerlerden bilgi aldı.

Yaralı askerlere geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Zülkif Dağlı?ya İl Jandarma Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz de eşlik etti.  

Belediye Başkanı Dursun Ay da yaralı askerlere ziyaretde bulundu. Başkan Ay, askerlere ve ailelerine geçmiş olsun dikelerini iletti. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.