KAYIKÇI: CEZA YA DA İKAZ ALAN OLMADI

KAYIKÇI: CEZA YA DA İKAZ ALAN OLMADI

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Düzce?de dolardaki dalgalanmaları fırsat bilerek ürünlerine zam yapan esnaflar olmadığını söyledi, denetimlerden memnun olduklarını belirtti, ancak ulusal marketlerle ilgili sıkıntı yaşandığını dile getirdi.

 

 

Düzce esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı, dolardaki artışın ardından özellikle büyük marketlerde yaşanan zam rüzgarını değerlendirdi. Düzceli esnafların yapılan denetimlerden memnun olduğunu, bu fırsatçılığı yapmadığını söyleyen Kayıkçı, büyük marketlerle ilgili sıkıntı yaşandığını dile getirdi. Kayıkçı yüzde 10?luk indirim kampanyasında ulusal marketlerin hayati ürünlere de indirim yapmasını beklediklerini belirtti.

Kayıkçı, ? Biz yapılan denetimlerden sonuna kadar memnunuz, daha da sıklaştırılmasını arzu ediyoruz. Esnaf tarafında bugüne kadar ikaz ya da ceza alan hiç olmamıştır. Esnaf teşkilatıyla alakalı yoktur. Büyük marketlerle ilgili sıkıntı devam etmektedir. Cezaları artırdılar daha da çok artırsınlar. Esnafımızın şu günler işi biraz daha fazlalaşmıştır, özellikle bakkallarımızın. Daralan enflasyonda idare edecek kısım yine bizim bakkallar ve yerel marketlerdir. O yüzden bizde o tip hareketler olmaz. Biz halkın kendisiyiz iç içeyiz. Ama ulusal marketler tek düğmeyle çok şey yaptıklarını söylerler, şu anda düşürdükleri baremler, yani kar marjı çok yüksek olanlar da bu yüzde 10?a çekmişlerdir. Yoksa hayati ürünlerde, günlük ürünlerde henüz bir şey duymadık, duymayı bekliyoruz.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.