MESLEK LİSELERİ MASAYA YATIRILDI

MESLEK LİSELERİ MASAYA YATIRILDI

Vali Zülkif Dağlı başkanlığında, Meslek Liseleri ile ilgili bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, meslek liselerinin genel durumu görüşülürken, sanayide ihtiyaç olan ara eleman sıkıntısı için neler yapılabileceği masaya yatırıldı.

 

 

Vali Zülkif Dağlı toplantı öncesinde verdiği bilgide, meslek liselerinin genel durumunun değerlendirileceğini bildirdi. ? Meslek lisesi memleket meselesi? diyen Vali Dağlı, hız bir şekilde çalışmalar yapmak gerektiğini aksi halde gelişmelere ayak uydurulamayacağını belirtti.

Vali Dağlı, ? 2018-2019 eğitim öğretim yılı itibarıyla genel durumumuz ortaya koymak, sıkıntılarımız neler, ihtiyaçlarımız, artılarımız neler, bunları konuşmak istedik. En başta beraber çalıştığımız kurumlarımız, TSO Başkanımız burada, esnaf odası başkanımız, OSB başkanımız, müdürlerimiz, kalkınma ajansımız, KOSGEB ve tüm okul müdürlerimiz burada. Bu yılki genel durumumuz ortaya koyacağız. Meslek lisesi memleket meselesi, hep birlikte mutlaka hızlı bir şekilde bir şeyler yapmamız gerekiyor. Aksi takdirde gelişmelere ayak uydurmamız mümkün değil. Sanayide çalışacak adam bulmamız da belki de çok kısa sürede mümkün olmaz hale gelecek. Kalkınma ajansımızdan meslek liselerimize güzel projeler aldık. Güdümlü projemiz kalkınma ajansımızdan 5 milyon lira bir maliyetle geçti, oradan hibemizi alacağız.?dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.