TÜRKİYE?DE BİR ÇOK İL ÖRNEK ALIYOR

TÜRKİYE?DE BİR ÇOK İL ÖRNEK ALIYOR

Bağımlılıkla mücadele koordinasyon toplantısı bu kez  Rehberlik Araştırma Merkezinde yapıldı. Vali Zülkif Dağlı, Düzce?de bağımlılıkla mücadelede yapılan çalışmaların Türkiye?de bir çok ile örnek olduğunu söyledi.

 

 

Vali Zülkif Dağlı başkanlığında Rehberlik Araştırma Merkezinde yapılan toplantıya, Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Jandarma Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya, Belediye Başkan Vekili Gönül Asuk, kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

Vali Zülkif Dağlı toplantı öncesinde yaptığı açıklamada Düzce'de bağımlılıkla mücadele etkinliklerini diğer şehirlerde örnek olduğunu belirterek

Vali Dağlı, ? yaptığımız çalışmaların diğer şehirlere ve bütün Türkiye'de örnek olduğunu görmek çok güzel. Birçok şehir ve Ankara'daki birçok kurumun Genel Müdürlüğü yaptığımız çalışmaları örnek alarak eylem planları hazırlıyorlar. Bu Düzce açısından ve madde ile bağımlılıkla mücadele eden kurumlar açısından güzel bir hareket. Bu noktada tabii ki zehir tacirleri çocuklarımızı zehirlemek için çalışacaklar ancak biz bu zehir tacirlerinin bütün çalışmalarını durduracak ve yaptığımız etkin mücadele ile zehir tacirlerinin çocuklarımıza ve evlerimizi ulaşmasının önüne geçeceğiz. Bütün çalışmamız ve çabamız bir yöndedir. Bütün kolluk güçlerimiz bu manada etkin şekilde çalışmaktadır. Bu bağımlılıkla mücadele eden bütün kolluk güçlerine teşekkür ediyorum. Bütün amacımız ve gayemiz daha temiz bir nesil yetiştirmek daha huzurlu bir toplum oluşturmaktır.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.