6 ÖĞRENCİLİ BÖLÜME KADRO

6 ÖĞRENCİLİ BÖLÜME KADRO

Düzce Üniversitesi  tarafından verilen öğretim üyesi ilanında kişiye özel şart taşıyan kadro oldukça dikkat çekti. Öğretim üyesi ilanında yer alan adrese teslim koşullar, o şartlara sahip olan bir isme özel kadro açılacağı iddialarını da beraberinde getirdi.

 

 

?Düzce Üniversitesi birimlerine; 2547 sayılı Kanunun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ve Üniversite Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Ek Koşulları'nın ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacak. Müracaat edecek adayların devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir.?

Bu ilan Düzce Üniversitesi tarafından geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Bu ilanla ilgili çarpıcı iddia ise, aranan ek şartların adrese teslim olarak doğrudan kişiyi tanımlayıcı şekilde yazıldığı.

Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı?na alınacak olan öğretim üyesi için konulan ek şartta dikkati çekti bu detay. Anabilim dalına uygun bir çalışma alanı yazmak yerine sadece bir kişinin müracaat edebileceği kısıtlayıcı koşul yazılan nitelik alanında, kimya öğretmenliği ölümü mezunu ve akran zorbalığı konusunda çalışmış olmak şartı aranıyor.

Bu da ilanın adrese teslim olduğu iddialarını beraber getirirken, doğrudan alınacak belli bir  kişiye  özel çalışma alanı yazılılarak diğer adayların müracaatları engelleniyor.

Adrese teslim ilanın yanında diğer bir iddia ise Fen Bilgisi Eğitimi Ana bilim dalındaki öğrenci sayısı ile ilgili. Bölümde 6 öğrenci olduğu öğrenilirken, bu sayıdaki öğrencileri için öğretim görevlisi alınması da adrese teslim iddialarını güçlendiriyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.