BİTMEK ÜZERE OLAN YOLDA İNCELEME

BİTMEK ÜZERE OLAN YOLDA İNCELEME

Belediye Başkanı Dursun Ay, 29 Ekim?de açılacağı iddia edilen otoban bağlantı yolunda incelemelerde bulundu. Başkan Ay, seçimden sonra ilk kez Düzce ile ilgili bir konuda sahada görülen Milletvekili Fahri Çakır da eşlik eti. Çakır bitmek üzere olan yol için önerilerde bulundu, Azmimilli mahallesini ikiye ayrına Berlin Duvarına ise şaştı kaldı.

 

 

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Milletvekili Fahri Çakır ve Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam ile yakında açılması planlanan Otoban Bağlantı Yolunda incelemelerde bulundu.

İnceleme sırasında firma yetkililerinden bilgiler alındı, bitmek üzere olan proje için geç kalınmış öneriler konuşuldu, çeşitli fikirler sunuldu.

Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam, Milletvekili Çakır ve Başkan Ay?a, Azmimilli mahallesi sakinlerinin tepki gösterdiği ve Yeni Cami?ye geçişi kapatan , Berlin Duvarı olarak nitelendirdikleri yerde bilgi verdi. Bu alanda mahallelinin istediği geçit konusunda konuşulurken, Sağlam, ? buradan aşağı geçiş yok? dedi, Çakır, ise ? olmaz zaten? şeklinde görüş bildirdi. Çakır,  Berlin Duvarı?nın üzerine çıkarak ? hayatta olmaz? ifadesiyle de görüşünü kesinleştirdi.

İnceleme ziyaretinde yoğun bir görüş alışverişi yapıldı ancak, tamamlanmasına sayılı günler kalan yol ile ilgili artık proje değişikliğine gidilmeyeceği için sunulan fikirlerin bir önemi olmadığı gibi, göstermelik bir inceleme olarak hafızalara kazındı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.