BAŞKAN YİĞİT DEN ÇAMLISPOR A DESTEK

BAŞKAN YİĞİT DEN ÇAMLISPOR A DESTEK

Yığılca'nın Yığılca Spor dan sonra Düzce de ki diğer temsilcisi olan ve 1. Amatör de mücadele eden Çamlı Spor takımına Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit malzeme desteği sağladı.

 

 

Yaptığı birçok başarılı çalışmalarla bölgede adından söz ettiren Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, gençlerin ve öğrencilerin yanında olarak bir çok başarılı çalışmayı gerçekleştirmişti.

Bu çalışmaların yanında ilçe sporuna da desteğini esirgemeyen Başkan Yiğit, ilçenin diğer bir futbol takımı olan ve Düzce 1. Amatör Liginde mücadele eden Çamlı Spor'a da el attı. Çamlı Sporun sponsorluğunu üstlenen Başkan Yiğit açıklamasında; "İlçemizin futbolda diğer bir temsilcisi olan Çamlı Sporumuzun malzeme desteği için imkanlarımızı seferber ettik. Formasından şortuna kadar neye ihtiyaçları var ise imkanlarımız ölçüsünde desteğimizi sağladık ve sağlamaya da devam edeceğiz. Çamlı Sporumuzun değerli Başkanı da burada. Kendilerine başarılar diliyorum." dedi.

Çamlı Spor Başkanı Durmuş İntepe de Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim ettiler. Çamlı Spor'un iç saha maçlarının da Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'in isteği üzerine Yığılca Stadı'nda gerçekleştirecekleri müjdesini de Başkan Yiğit ile paylaştılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.