SALDIRI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

SALDIRI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz akşam Düzce şehirlerarası otobüs terminalinde meydana gelen kavganın görüntülerine ulaşıldı. 1 kişinin bıçaklanması ile sonuçlanan kavgaya karışan Irak?lı grubun gişe görevlisine nasıl saldırdığı da saniye saniye görüntülere yansıdı.

 

 

Geçtiğimiz Pazar akşamı Darıcı mahallesinde bulunan otobüs terminalinde  Iraklı bir grubun sebep olduğu ve 1 kişinin bıçaklanmasıyla sonuçlanan kavganın görüntülerine ulaştık.

Terminale gelen 5  kişilik Irak uyruklu bir grup, gişe görevlileriyle sözlü atışmaya giriyorlar. Bir süre karşılıklı atışma yaşanırken, bir anda Iraklı gençler gişe görevlisine ve çevredekilere saldırıyorlar.

Bir anda terminalde ortalık karışırken, terminalde çalışan bir çok görevlinin kavgaya müdahil olmasıyla Iraklı gençler bir anda çil yavrusu gibi kaçarak dağılıyorlar.

Neredeyse bütün terminalde bulunanlar Iraklı gençlerin peşine düşerken, ortalığın karıştığı anda bir gencin bıçaklandığı fark ediliyor.

Yaşanan bu kavganın ardından kavgaya ve bir kişinin bıçaklanmasına yol açan Iraklı gençler polis tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.