SPOR YAZ OKULLARI KAPANDI

 SPOR YAZ OKULLARI KAPANDI

 Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2011-2012 faaliyetleri arasında en çok önem verdiği yaz spor okullarına büyük katılımla sürdürdü. Yaz aylarının sona ermesi ile yaz spor okullarının da sonuna gelindi. İl Müdürlüğünün konusunda uzman antrenörler eşliğinde açtığı yaz okullarına bu sene rekor katılım sağlanarak bin 493 öğrenci kayıt oldu. Ücretsiz olan spor okullarında öğrencilere malzemeler de dağıtılmıştı.

İki ay boyunca diledikleri spor branşında eğitim gören 1493 öğrenci, okulların açılmasından önce yaz okullarındaki eğitimlerini de sonlandırdı. 18 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirilen yaz spor okulları kapanış seremonisine Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, öğrenciler ve veliler katıldı. Kapanış töreninde konuşan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, " Yaz okullarımızın kapanışı bugün gerçekleştiriliyor. Ancak çocuklarımız için spor hayatı bitmedi. Çocuklarımız istedikleri branşta sporlarına antrenörlerimiz ile devam edebilecek. Onların spor yapmaları için tesislerimizi onarıyoruz, yeniliyoruz ve yeni tesisler kazandırıyoruz. Böylece spor branşlarımızın yapılmasına olanak sağlıyoruz. Tüm velilerimizden ricam çocuklarımızı yaz spor okulları bitti diye spora yapmalarına engel olmasınlar. Çocuklarımız spor yapacaklar ki kötü alışkanlıklardan uzak duracaklar. İl Müdürlüğümüzde spor faaliyetleri 12 ay 24 saat boyunca devam edecektir" diye konuştu.
Kapanış töreninde basketbol branşına katılan öğrenciler gösteri maçı yaptılar. Bu sene 14 branşta bin 493 çocuğun katıldığı yaz spor okulları bir önceki seneye oranla yüzde 600 artış göstermişti.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.