MEME KANSERİNE DİKKAT ÇEKTİLER

MEME KANSERİNE DİKKAT ÇEKTİLER

Düzce?de Kadın Dayanışma Derneği, Nilüfer Kadın Kooperatifi ve Kent Konseyi Kadın meclisi üyeleri, meme kanserine dikkat çekmek için pembe balon uçurdular.

 

 

 Düzce Belediyesi Kapalı Pazar yeri Üreten Kadınlar Emek Pazarında Meme kanserine dikkat çekildi. Kadın Dayanışma Derneği, Nilüfer Kadın Kooperatifi ve Kent Konseyi Kadın meclisi üyeleri tarafından düzenlenen etkinliğe Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı?nın eşi Nurgül Dağlı, Düzce Belediyesi Meclis Başkan Vekili Gönül Asuk, ve davetliler katıldı.

Nurgül Dağlı, Meme kanserinin farkındalığını oluşturmak için bir araya geldiklerini belirterek kadınları 6 ayda bir kontrole davet etti.

Meme kanserine bağlı ölümler tüm kanser gurupları arasında ikinci sırada yer aldığını işaret eden Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Hediye Gökçe ise, ?Kanser gibi tedavisi uzun süreli olan yaşam kalitesini azaltan durumlarda hastanın sosyal ve manevi desteğe olan gereksinimi daha da artar. Bugün dünyada her 10 kadından ikisi meme kanserine yakalanmaktadır. Meme kanserine bağlı ölümler tüm kanser gurupları arasında ikinci sırada yer almaktadır.? Dedi.

Konuşmanın ardından ise kadınlar ellerinde bulunan pembe balonları gökyüzüne bıraktılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.