FINDIK ÜRETİCİSİNE BİR ŞOK DAHA

FINDIK ÜRETİCİSİNE BİR ŞOK DAHA

12 liraya çakılı kalan fındık fiyatı nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşayan milyonlarca fındık üreticisinin yaşadığı sorunları araştırmak için mecliste komisyon kurulmasını öneren MHP?nin grup önerisi, AK Parti tarafından ret edildi.  Ak Parti Düzce Milletvekillerinin de önergeye ret oyu verdiği ortaya çıktı.

 

 

TBMM genel kurulunda fındık üreticilerinin sorunlarıyla ilgili önergeye ret oyu veren AK Partili 155 milletvekilin içinde AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ile Ayşe Keşir?in de olduğu ortaya çıktı. Düzce'nin bir vekili fındık üretcisinin arkasında olduğunu gösterirken, diğer iki vekili ise destek vermedikleri gibi destek verenleri de engelleme yolunu seçtiler.

Mecliste yapılan oylama sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP olarak verdiğimiz meclis araştırma önergemiz, Düzce AK Parti milletvekillerinin de verdiği destekle maalesef reddedilmiştir. Kamuoyunun takdirine sunuyorum? yorumunda bulundu.

Ümit Yılmaz?ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına yorum yazan yüzlerce fındık üreticisi, AK Parti Düzce vekillerine büyük tepki göstererek, mart ayında yapılacak seçimlerde AK Parti?ye oy yok mesajı gönderdi.

Geçtiğimiz yaza damga vuran fındık fiyatları ile ilgili tek bir söz etmeyen Ak Parti Düzce Milletvekillerinin bir de üreticiyi ilgilendiren önergeye ret oyu vermesi büyük tepki çekti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.