YEMENİCİ MUHTARLARLA BULUŞTU

YEMENİCİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Muhtarlar Günü kutlamalarında, Protokol ile birlikte Muhtarlar Derneğinizi ziyaret eden Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, helallik istedi. Görev süresince muhtarlala iyi diyalog içinde çalışmaya özen gösterdiğini söyleyen Yemenici, ? 1 Nisan?da belki yarımız burada olmayabiliriz? diyerek adeta veda niteliğinde bir konuşma yaptı.

 

 

Muhtarlar Günü münasebeti ile Akçakoca Muhtarlar Derneğine bir ziyaret gerçekleştiren  belediye başkanı Cüneyt Yemenici, yaptığı konuşmada mahalle ve köy muhtarlarının gününü kutladı.

Konuşmasında, ?1 Nisan günü belki yarımız burada olmayabiliriz, belki görev değişikliği belki  çeşitli sebeplerle. Bu tarz değişiklikler olabilir. Millet ve partimiz ne taktir ederse başımızın üstüne Ama hem kendi dönemimde hem Ak Parti döneminde  çok önemli hizmetler hem köylerimize hem ilçelerimize yapıldı.? Dedi.

5 yılı doldurmak üzere olduğu görev süresi içinde bütün kurum müdürleriyle istişare içinde olduğunu söyleyen başkan Yemenici, teşkilatı ve İGM üyeleri ile sürtüşmeye girmeden görev süresini tamamlamaya çalıştığının altını çizdi, ?Hakkınızı helal edin? dedi.

Toplantıda Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça ile İl Genel Meclisi Başkanı Ayfer Yılmaz da helallik istediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.