VATANDAŞ PLAKASINI ALIP ŞİKAYET ETTİ

VATANDAŞ PLAKASINI ALIP ŞİKAYET ETTİ

Bugün İstanbul Caddesinde hem insanlık ölmüş hem de hala böyle insanlar da var dedirten bir olay yaşandı. Plakası vatandaşlar tarafından alınan Beyaz bir minibüs küçük bir köpeğe çarpıp kaçarken, acı içinde kıvranan köpeğe çevredeki duyarlı vatandaşlar sahip çıktı.

 

Eski Bolu Caddesinde seyir halindeki 54 HN 171 ya da 174 plakalı olduğu iddia edilen beyaz bir minibüs, yoldan geçmekte olan bir köpeğe çarptı. Yol kenarına savrulan köpeğe ne olduğuna bakmak için bile durmadan çekip giden minibüsün plakasını alan çevredekiler, hemen köpeğe müdahale ederek kaldırıma taşıdılar.

Acı içinde kıvranan köpek için belediye beyaz masayı arayan duyarlı vatandaşlar,  hiçbir yetkiliye ulaşamayınca, polisi arayarak aracın plakasını verdiler ve şikayetçi oldular.

Korku ve acı içinde kıvranan köpeği sakinleştirmeye uğraşan vatandaşlar, bir insanlık örneği göstererek kendi imkanları ile köpeği veterinere götürdüler. Köpeğin ilk muayenesinin ardından herhangi ciddi bir durumu olmadığı öğrenilirken, vatandaşlar daha kapsamlı muayenesi için özel polikliniğe götürdüler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.