SAĞLIK TURİZMİ MERKEZİ OLACAKTI?

SAĞLIK TURİZMİ MERKEZİ OLACAKTI?

Geçtiğimiz Günlerde bakımsızlığını gündeme getirdiğimiz Muncurlu fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, sağlık turizminin cazibe merkezi olacağına büyük baş hayvan merası haline geldi.

 

 

Geçtiğimiz yıl atıl durumdan kurtarılarak fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi olarak hizmete kazandırılan Muncurlu hastanesinin yeniden atıl duruma gelmesine ramak kaldı.

Geçtiğimiz günlerde hastane binasının bakımsızlığı ve hasta sayısının azaldığını gündeme taşımıştık.

Yıllardır komşu illere nazaran, sağlıkta bir adım ilerleyemeyen, 10 yılda prefabrik hastaneden kurtulan,  bugünlerde en çok doktor eksikliğinin konuşulduğu Düzce?de, atıl durumdan kurtarılarak sağlığa kazandırılan bir hizmet yeniden atıl duruma düşme tehdidi ile karşı karşıya.

İlk açıldığı günlerde neredeyse yüzde yüz doluluk oranıyla hizmet veren hastanede şimdilerde azalan hasta sayısının yansıra binanın bakımsızlığı da dikkat çekiyor.

Sağlık turizminde cazibe merkezi olacağı söylenen Hastanenin bahçesi şimdilerde hayvanlar için mera alanına dönmüş durumda. Hem hastanenin bahçesinde hem de çevresinde onlarca büyükbaş hayvanın otlaması dikkat çekerken, bu ilgisizlik böyle giderse Düzce?ye kazandırılan bu hizmet de sağlıktaki basiretsizliğimizi bir kez daha ortaya koyacak gibi gözüküyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.