ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YİĞİT DESTEĞİ

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YİĞİT DESTEĞİ

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Düzce Üniversitesi Yığılca Arıcılık Meslek Yüksekokulu öğrencilerini ziyaret etti.

 

 

2018-2019 öğretim yılında rekor başvuru alarak kontenjanını dolduran Yığılca Arıcılık Bölümünde öğrencileri dinleyen Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, sorunların çözümü noktasında her daim hazır olduklarını öğrencilere iletti. Ayrıca birçok sosyal alanda ilkleri gerçekleştiren Başkan Yiğit, bilindiği üzere öğrencilerin barınma ve gıda anlamında çeşitli ihtiyaçlarını üstlenmişti.

Yaptığı değerlendirmede Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit şu ifadelerde bulundu: "Daha önceden de yaptığımız açıklamalarımızdan bilindiği üzere bu yıl Arıcılık Bölümümüze bizim için rekor denecek düzeyde bir başvuru ve kayıt oldu. Öğrenci sayımız arttıkça ihtiyaç duyulan diğer bölümlerinde açılması önündeki engeller aşılmış olacak. Bizler Yığılca Belediyesi olarak bu okulumuzun ilçemizde açılması adına çok büyük gayretler sarf ettik. Nitekim başardık da. Ancak bu uzun bir süreç. Bize şuan düşen ilçemizi ve bizi tercih eden değerli kardeşlerimizin arkasında durmak. Ne ihtiyaçları varsa gidermek. Onları ev sıcaklığında misafir edip, evlerini aratmamak. Konaklama ve barınma ihtiyaçlarına ek olarak gıda yardımlarımız devam edecek. Anne ve babalarının gözleri arkalarında kalmasın. Onların evlatları bizim de evlatlarımız. Bu kardeşlerimiz 2-3 sene sonra memleketlerine döndüklerinde bizleri ve Yığılcayı güzel hatırlasınlar. Tek temennimiz ülkemize, milletimize hayırlı bireyler yetiştirmek. Buradan yola çıkarak öğrenci kardeşlerimizin sorunlarını, beklentilerini dinledik. Problemlerini nasıl gidereceğimizin planlarını yaptık. Yine kendilerine kültür ve araştırma gezileri tertip edildiğinde ihtiyaçları olacak araç teminini yapacaklarımızı ilettik. Yine belediyemiz bünyesinde bir personelimizi öğrencilerimizin her türlü sorun ve ihtiyaçlarının çözümü noktasında direk olarak muhatap olması hususunda görevlendirdik. Öğrencilerimiz hangi konuda olursa olsun, Belediyemiz personeli Sercan Temizel'e ulaşarak sorunlarının çözümü noktasında yardım talep edebilirler.

Bizler yerel yöneticiler ve kurumlar olarak imkanlarımız ölçüsünde elimizden gelen her türlü çabayı fazlasıyla gösteriyoruz. Değerli ve kıymetli Yığılca halkından da beklentim şudur ki, bu evlatlarımız hepimizin evladı. Bizler ne kadar onlara destek oluyorsak, halkımızın da onlara ve okulumuza desteği çok önemli. Bu okulumuzu hep beraber büyüteceğiz. Yüreği geniş, kıymetli Yığılca halkımızın kardeşlerimize her türlü desteği vereceğinden şüphem yok. Son olarak kıymetli öğrenci kardeşlerim de bilmeliler ki mutlaka bazı sorunlar sıkıntılar olabilir. Karşılaştıkları sorunları bizimle paylaşsınlar. Bizler çözüm odaklıyız. Sorunların çözümü noktasında var gücümüzle çalışıyoruz. Onlar sadece derslerine odaklansınlar ve Yığılca'ya, Yığılca Arısı ve Yığılca Balına ne katabilirler bunları düşünüp, kıymetli zamanlarını bunlara ayırsınlar. Akademik her başarıları bizim için en kıymetlisi."dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.