METEOROLOJİ GÜN VE SAAT VERDİ

METEOROLOJİ GÜN VE SAAT VERDİ

Türkiye yarından itibaren Balkanlardan gelen yağışlı ve soğuk havanın etkisi altına girecek.Hava sıcaklıklarının 6 ila 12 derece düşmesi beklenirken, yarın Düzce?de kuvvetli yağış beklendiği bildirildi.

Yurdumuz yarın (24.10.2018) Balkanlardan gelen soğuk havanın etkisine girecek. Halen mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının Perşembe günü Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava ile birlikte batı kesimlerden başlayarak hissedilir derece (6-12) azalacağı ve mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

Yarın Düzce ve çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, Perşembe günü tüm Türkiye?de etkili olacak yağışların Batı Karadeniz bölgesinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Balkanlardan gelen soğuk havayla birlikte, yağmur şeklinde başlayacak yağışın zamanla Karadeniz?in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmura dönüşeceği tahmin ediliyor.

Soğuk ve yağışlı havanın Cumartesi günü ülkemizi tek etmesi bekleniyor. Aynı gün hava sıcaklıklarının artmaya başlayacağı, yeni hafta ile birlikte hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor.

Görülmesi beklenen ani sıcaklık değişikliğine, kuvvetli yağış ve rüzgar ile yükseklerde beklenen kar yağışına karşın vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması istedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.