AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMICISI ERDEM 'DEN ZİYARET

 AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMICISI ERDEM 'DEN ZİYARET

 Erdem, öncelikle teşkilatlarına teşekkür ederek, "Bugün Ankara'daki programlarımızı bitirerek İstanbul'a gitmek istedik. Cuma namazını Düzce'de kılalım ve teşkilat çalışmalarını yerinde görelim için geldik. Teşkilatımızın ve basınımızın gördüğü gibi kongre sürecindeyiz. 5 Eylül'de başlayan süreci 15 Temmuz'da Eskişehir il kongresi ile büyük kongre dışındaki kongreleri tamamladık. Artık büyük kongrenin hazırlıklarını yapıyoruz. Bir takım hazırlıklar için Ankara'dayız. Her bakımı ile daha güzel ve daha farklı bir kongre olması için çalışıyoruz. Sözlerimin burasında gerek il başkanımızı gerekse ilçelerde, ilçe ve belde başkanlarını, kadın kolları, gençlik kollarını tek tek tebrik ediyorum. Huzurlu ve uyumlu bir kongre sürecini geride bıraktık. Kongrelerimizin tamamını yaptık. Bu süreçte yani 3. Olağan kongreden bu yana AK Parti olarak büyük başarılara imza attık. Her şeyden önce Türkiye'nin önemi bir kırılma noktası olan milat olan 12 Eylül Referandumunda önemi bir destek alarak Türkiye kırılma yaşadı. Türkiye'de gelişmiş demokrasinin referanduma borçluyuz. Büyük bir başarıyı elde ettik. Mecliste bulunan partilerin tamamı anayasanın karşısında yer aldı. Teşkilatlarımız destekledi halkımız destek verdi ve kabul edildi. 12 Haziran 2011'de iktidar partisi 3. kez milletvekili seçiminde büyük bir destek alarak iş başında kaldı. 2002'de yüzde 34, sonrasında yüzde 47 ve son olarak 2011'de yüzde 57 gibi net bir netice aldık. Başarılı bir dönemi geride bıraktık" dedi.

Erdem, üye sayılarının her geçen gün arttığını ifade ederek, "Bugün üye sayımız 7 milyon 300 bine yaklaştı. Büyük kongrede 7 buçuk milyonu geçecek. Bugün her yüz seçmenden 15'i AK Parti'nin kayıtlı üyesidir. Çok önemli bir gelişmedir. Bugün ana muhalefet partisinin üye sayısı 1 milyondur. Yalnız İstanbul'da 2 milyon 750 binin üzerinde kadın kolları üyemiz var. Gençliğimizin üyesi 1 milyon 700 bin kadar. Nereden bakarsak bakalım kadın kolları 3 tane ana muhalefet partisi yapıyor. Gençlik kolları 2 ana muhalefet partisi yapıyor. Üyemizi yüzde yüz 15 civarında arttırmış durumdayız. Bu noktada teşkilatlarımıza müteşekkiriz. Hedefimiz yüzde 10'du, yüzde 15 oldu. Yüzde 20'ye gidiyoruz" şeklinde konuştu.
Genel Başkan Yardımcısı Erdem, iktidarın gücünü gösterdiklerini vurgulayarak, "Her sahada hükümet olarak en iyi çalışmaları yapıyoruz. İcraatlarımızı söylemeye bile gerek yok. Burası Düzce Türkiye'nin en önemli geçiş noktası olarak biliniyor. Bolu Dağı tüneli vardı. Bundan önceki iktidarlar bu tüneli yapamadılar. Burayı patates deposu yapmak istediler. Ben bu Ramazan'da Bartın'da bulundum. Bartın'da bana ifade ettiler. Bartın'da yapılan tünel sayısı 21. İşte AK Parti farkı. İşte iktidarın gücü. İstanbul'da bir metronun açılışını yaptık. 22 kilometrelik tünel açtık. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 22 kilometre tünel yapıyor. Türkiye'nin nereye geldiği açık ve nettir" dedi.
Erdem, terör konusunda ciddi mesafeler alındığını vurgulayarak, "Terörle mücadelede ciddi mesafeler kayıt ediyoruz. Uluslararası güçlerin taşeronluğunu yapan terör örgütünün yaptıkları yanına kalmıyor. Yüzlerce terörist etkisiz hale geldi. Doğudaki 15-16 yaşındaki çocukları zorla hile ile dağa kaldırarak ölüme atıyorlar. Milletimiz halkımız görüyor. Terörün üstesinden bu ülke ve iktidar bu kadrolar üstesinden gelecektir" şeklinde konuştu.
Erdem son olarak, CHP'yi eleştirerek, "CHP'yi en iyi İstanbullular bilir. Çünkü iktidar olduklarında eksiden 'Geldi İsmet kesildi kısmet' derlerdi. İstanbul'da geldi CHP ne su kaldı ne bir şey. Hava kirliliği, hırsızlık, yolsuzluk aldı başını gitti. İstanbul, Kerbela'ya döndü. İstanbul'da evimizi kurbağalar basıyordu. Tankerlerle satılan sularla banyo bile yapılmazdı. O gün gazeteler tirajını arttırmak için maske dağıtıyordu. İnsanları kirliği havadan korumak içindi bu maskeler. Bu muhalefeti gören vatandaşımız kime destek vereceğini çok iyi biliyor" şeklinde konuştu.İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.