KESKİN SEÇİM SÜRECİNİ ANLATTI

KESKİN SEÇİM SÜRECİNİ ANLATTI

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti'de aday adaylık sürecinin başladığını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. Keskin kendisinin aday adaylığı ve istifa süreci ile ilgili ser verip sır vermedi, genel merkezin kendisi başta olmak üzere teşkilatların durumunu bildiğini söylerken, ancak  ? demekle yetindi.

 

 

AK Parti, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için takvimini belirledi. Aday adaylığı başvuruları bugün başlarken, İl Başkanı Hikmet Keskin, 12 Kasım tarihine kadar sürecek başvurular ve istifa sürecinin ayrıntılarını  düzenlediği basın toplantısında paylaştı.

Belediye Başkan aday adayı olmak isteyen teşkilat üyelerinin 12 Kasım 2018 tarihine kadar istifa etmesi gerektiğini söyleyen Keskin, meclis üyelikleri için ise başvuruların 3 Aralık?a kadar devam edeceğini bildirdi.

Belediye Başkan aday adaylarının başvurularını genel merkez ya da il başkanlığına yapacaklarını söyleyen Keskin, İl belediyesine talip olan aday adayların 5 Bin TL?yi il başkanlığı hesabına yatıracaklarını söylerken, ilçelerde belediye başkanı aday adaylarından da Bin 500 Tl, belde aday adaylarından ise Bin TL alınacağını dile getirdi.

TASARRUF GENEL MERKEZİMİZE AİTTİR

Keskin, belediye başkan aday adaylığı için istifa edip etmeyeceği ile ilgili soruya cevap verirken, teşkilatla ilgili kararı genel merkezin vereceğini, kendisi dahil teşkilatlardan istifa edecekler için

Keskin, ? Biz, taleplerimizi tabi ki yaptık. Bütün arkadaşlarımız için. Bizde, teşkilatlarımızdan istifa edeceklerin belirlenmesi için genel merkezimizden haber bekliyoruz. Bu konuda talepkar değiliz. Genel merkezimiz, biz başta olmak üzere, bütün teşkilatlarımızın durumunu biliyorlar. Bizdeki sistem, genel merkezimizin tavsiyesi ve ondan sonra bizim hareketimizle olur. Genel merkezimiz bir tavsiye veya istekte bulunmazsa bizim istifamız veya bizlerin istifası söz konusu olmaz. Biz gidip onlardan talepte bulunmayız.? Dedi.

Kendisi ve ilçe başkanlarının durumunun 12 kasım?a kadar belli olacağını söyleyen Keskin, ?Bizdeki siyasi ahlak gereği verilen tüm görevleri nasıl yaptıysak bundan sora da görev verilirse tabi ki yine yaparız.? İfadelerini kullandı.  

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.