Beykoz'da dev uyuşturucu operasyonu

Beykoz'da dev uyuşturucu operasyonu

Beykoz?da bir eve yapılan operasyonda, iklimlendirme sistemi kurduğu özel odada Hint keneviri yetiştirilen bir kişi gözaltına alındı.

 

 

Polis ekiplerinin yaptığı aramada, saksılar içerisinde piyasa değeri 2 milyon lira değerinde olan 100 kilogram Hint keneviri ile değeri 1 milyon lira olan ve kenevirleri yetiştirmekte kullanılan 80 kilogram kimyasal madde ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beykoz?da 2 katlı bir evde Hint keneviri yetiştirildiği ihbarını aldı. 2 Haftalık süren teknik takip sonrası ekipler, bu akşam operasyon için düğmeye bastı. Baskında 1 kişi gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 2 milyon lira değerinde 100 kilogram Hint keneviri ve yaklaşık değeri 1 milyon lira olan uyuşturucu madde imalatında kullanılan 80 litre kimyasal madde ile hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Sera için özel sistem kurulmuş İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Beykoz?da bulunan eve operasyon düzenlendi.

Polis ekipleri, yaptıkları baskında evde esrar serasına dönüştürülmüş özel oda ile karşılaştı. Kenevirin yetiştirilmesi için gerekli teçhizatlarla donatılan odada otomatik sulama, otomatik iklimlendirme ve havalandırma sistemi oluşturulduğu tespit edildi. Çok sayıda projektör ve fan cihazı yerleştirilen odada iklimlendirme yapıldığı, elde edilen uyuşturucunun da burada kurutulduğu belirlendi. Yapılan aramada saksılar içerisine ekim yapılmış piyasa değeri 2 milyon lira olan 100 kilogram Hint keneviri ele geçirildi. Kenevirin yetiştirilmesi için gerekli teçhizatların ise toplam değerinin 1 milyon lira olduğu öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.