EMNİYETTEN BÜYÜK OPERASYON

EMNİYETTEN BÜYÜK OPERASYON

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, hem uyuşturucu hem silah ticareti yapan 6 kişi yakalandı. Operasyonda yakalanan bir aranan şahısla birlikte  7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

 

 

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında,

İstanbul ilinden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Koçyazı Mahallesinde sattığı tespit edilen ayrıca Düzce merkezinde ve çevre illerde silah ticareti yaptığı anlaşılan şüpheli 6 şahıs düzenlenen operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı..

Soruşturma kapsamında şüpheli 1 şahısta Adana ilinde yakalanarak Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

Şüpheli şahısların ikametlerinde ve yakalandıkları araçta yapılan aramada, satışa hazır vaziyette bir miktar Esrar(Skunk) Maddesi, 579 adet Ecstasy uyuşturucu/uyarıcı hap, hassas terazi, uyuşturucu maddeyi poşetlemek için kullanılan 275 adet şeffaf kilitli poşet, 9 adet 9 mm tabanca, 2 adet 7,65mm ruhsatsız tabanca, değişik çaplarda toplamda 135 adet Fişek ele geçirildi.

Şüpheli 7 şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Silah Ticareti Yapmak suçlarından sevk edildiği Düzce Sulh Ceza Hakimliği kararı ile tutuklanarak Cezaevine teslim edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.