YIĞILCADA TARİHİ GÜN

YIĞILCADA TARİHİ GÜN

Yığılca doğalgaza kavuştu. Çalışmaları geçen yıl sonbaharda başlayan doğalgazda sona gelindi ve ilçeye ilk gaz verildi.

 

 

Yığılca bugün miladı yaşıyor. Hat çalışmalarının tamamlanmasının ardından bugün düzenlenen tören ile ilçeye doğalgaz akışı sağlandı ve ilk gaz yakıldı.

Törene Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Aksa Düzce Ereğli Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Ender Onur, firma çalışanları ve halk katıldı.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit yaptığı değerlendirmede;"Bugün Yığılca'mızda tarihi bir gün. Hepimizin hayali olan bir projeyi bugün hayata geçiriyoruz. Yığılcamız ilk defa doğalgaz ile tanışmış olacak. İlçemizde ilk defa doğalgazı yakmış olacağız. Bu vesile ile doğalgazın ilçemize gelmesinde daha doğrusu hayallerimizin gerçekleşmesinde çok büyük emekleri olan Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanımız Sayın Dr. Faruk Özlü Bey'i asla unutmayacağız. Yığılca onu asla unutmayacak. Ben buradan başta eski bakanımız Sayın Dr. Faruk Özlü'ye, milletvekillerimize, Ak Parti Düzce İl Başkanımız Sayın Hikmet Keskin'e ve Dergaz'ın değerli yöneticilerine teşekkür etmek istiyorum. Yığılca gerçekten bugün bir miladı yaşıyor. ilçemizin geri kalan ve şuan için hizmet alamayan noktalarında da doğalgaz çalışmaları mevsim şartlarına göre hız kazanarak devam edecek ve Yığılca bir bütün olarak doğalgazdan faydalanacak. Halkımız şunu bilsinler ki hizmet alamayan en ücra noktamız bile kalmayacak. İlçemize hayırlı uğurlu olsun."dedi.

Aksa Dergaz Bölge Müdürü Ender Onur'da açıklamasında; "Bu sene içerisinde çalışmaya başladığımız Yığılca ilçesinde bugün itibariyle sona gelmiş bulunmaktayız. Bu süre zarfında yaklaşık 15 km lik bir şebeke hattıyla beraber bin konuta gaz verebilecek seviyeye geldik. Bu çalışmalar esnasında bize desteğini esirgemeyen Yığılca Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Yiğit'e, gösterdiği sabırdan dolayı Yığılca halkına ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Doğalgaz Yığılcamıza hayırlı olsun. Doğalgaz altyapı çalışmaları bundan sonraki süreçte de devam edecektir."dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.