KAYBOLAN OTOBÜS VAKASINDAN SONRA...

KAYBOLAN OTOBÜS VAKASINDAN SONRA...

Otoban bağlantı yolu nedeniyle değişen güzergahların kafa karıştırdığını dünkü haber bültenimizde, terminale giderken mezarlıkta çıkan şehirler arası yolcu otobüsü ile gündeme getirmiştik. Sürücülerle birlikte yol tarif etmek zorunda kalan vatandaşın da nevri döndü. Bunun örneği de Fisko kavşağında yaşandı.

 

 

Artık son aşamaya gelen Otoban bağlantı yolu aylardır Düzce?nin trafiğini olumsuz önde etkiledi. Bağlantı yolu nedeniyle bazı caddeler trafiğe kapandı, yeni güzergahlar verildi ancak sürücüler bu güzergahları anlayamayınca ortalık karıştı.

Dünkü haber bültenimizde, kaybolan otobüsleri, gideceği yerin tam tersi istikamete giderek yolunu kaybedenleri, sokaklarda sürekli adres soranları gündeme getirmiştik.

İşte Trafiğin içinden çıkılmaz hali, güzergahların tam olarak anlaşılamaması  sürücüler kadar vatandaşları da bunalttı.

,Dün akşam Fisko kavşağında yine yoğunluk yaşanırken, hem sürücülerin hem vatandaşın da nevrinin döndüğüne örnek kameramıza takıldı.

Fisko kavşağından dönerek terminale gitmek isteyen vatandaş bir anda nereye gideceğini bilemeyerek kafası karışınca, yoldan geçmekte olan yaşlı bir amcaya terminale nasıl gideceğini sormasıyla olanlar oldu.

Sürücü yaşlı amcaya, ? otogara nasıl gideceğim? diye sordu, Yaşlı amcanın bir anda nevri döndü, arkasında kalan haydar Gördebil Caddesinin kapalı olduğunu unutarak buradan dedi ama hemen vazgeçti, ? buradan gidemezsin? diyerek sürücüden geri dönmesini istedi. Yaşlı amcadan istediği bilgiyi alamayan sürücü, araçların arkasında korna çalması nedeniyle  kavşaktan geri dönmek zorunda kaldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.