DÜZCE BELEDİYESİ 58 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRİYOR

 DÜZCE BELEDİYESİ 58 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRİYOR

  Belediye Başkanı İsmail Bayram, toplu sünnet için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek "Toplu sünnet için başvuran çocuklarımız tamamen hijyen koşullar altında uzman hekimler tarafından sünnet ettirilmektedir" dedi. 

Düzce Belediyesi tarafından 2012 yılı toplu sünnet programına alınan 1-16 yaş arası çocukların sünnetlerine başlandı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile gerçekleştirilen etkinlikte toplu sünnet için başvuran çocukların sünnetleri bir hafta içinde tamamlanacak. Özel Hayri Sivrikaya Hastanesinin destek verdiği toplu sünnette çocuklar hijyen koşullar altında uzman hekimler tarafından sünnet ediliyor.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da sünnet edilecek çocukları Hayri Sivrikaya hastanesinde ziyaret etti. Başkan Bayram, her yıl toplu sünnet organizasyonunu gerçekleştirdiklerini hatırlatarak "Bu yıl 58 çocuk sünnet edilecek. Sünnet öncesinde tüm çocuklarımızın muayeneleri yapılıyor. Bu yıl da Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi bize destek verdi. Yönetimine ve doktorlarına teşekkür ediyoruz. Sünnet bitiminde de çocuklarımız için şölen programı hazırladık" dedi. Düzce Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni de 16 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.