GEÇİCİ ÇÖZÜM ÜRETİLDİ AMA?

GEÇİCİ ÇÖZÜM ÜRETİLDİ AMA?

Şehirlerarası otobüs terminalinin yanında yapılan otoban bağlantı yolu hizmete açıldı. Azmimilli mahallesini ikiye bölen yoldan karşıya geçmek isteyen vatandaşlar için konulan merdivenler de işlemeye başladı. Mahallenin diğer tarafına geçmek isteyen vatandaşlar için kolaylık sağlandı ancak özellikle okuldan dönen çocuklar trafiğin işlediği yoldan kelle koltukta karşıya geçiyorlar.

 

 

Düzce otoban bağlantı yolu geçtiğimiz günlerde hizmete açıldı. Bağlantı yolunun inşaat aşamasında Azmimilli mahallesini ikiye bölen duvarlara tepki gösteren, mahallenin karşı tarafında kalan okul, cami ya da marketlere gitmek isteyen vatandaşlar için  yapılan merdivenler de kullanılmaya başlandı.

Ancak otoban bağlantı yolunun trafiği gölgesinde, karşıdan karşıya geçmek isteyen kadını erkeği, genci yaşlısı, bisikletlisi yayası için adeta kelle koltukta.

Merdivenlere ulaşana kadar trafiğin azalmasını bekleyen, merdivenleri çıktıktan sonra yine yolun boşalmasını bekleyen vatandaşlar, koşarak karşıya geçiyorlar. Bisikletli gençlerin ve çocukların da kullandığı yolda her an tehlike ile burun buruna olan onlarca insan her gün bu yolu kullanmak zorunda kalıyor.

Günlük ihtiyaçlarını karşılamaları için vatandaşa kolaylık sağlayacak merdivenler yapıldı ancak, bunun sadece geçici bir çözüm olması ve en kısa sürede bölgeye yaya geçidi ya da başka bir çözüm üretilmesi bekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.