4 AYDIR DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK

4 AYDIR DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK

Yaklaşık 1 ay önce, Gümüşova Fatih Mahallesi sakinlerinin musluktan akan kurtlu sularla başının dertte olduğunu gündeme getirmiştik. Ancak yaklaşık 1 ay geçmesine rağmen hala çeşmelerinden temiz su aklamayan vatandaşlar, yetkilileri göreve çağırdılar.

 

 

Gümüşova?da İçme suyundan çıkan kurtlar ve suyun çamurlu hali pes dedirtmiş, musluklardan akan sudaki bulanıklığın yanı sıra böceklerin de çıkması mahalle sakinlerini çileden çıkartmıştı. Evlerindeki çamaşır ve bulaşık makinelerinden kombilerine kadar her şeyin sudaki kurtçuklar nedeniyle bozulduğunu söyleyen mahalle sakinleri, bebeklerine mama bile yapamadıklarını söylemişlerdi..

Gümüşova Fatih Mahallesi sakinleri en temel ihtiyaçlarını bile musluk suyuyla giderememenin sıkıntısını yaşarken, musluklarından 3 ay önce bulanık ve çamurlu akan suların yaklaşık 1 ay öncede kurtlu akmaya başladığını bildirmişlerdi.

Yaklaşık 1 ay önce evlerinde bebeklerin, bakıma muhtaç yaşlıların olduğunu belirten mahalle sakinlerinin musluk suyundan akan böceklerle çileden çıktıklarını gündeme taşımıştık. Ancak aradan geçen süre zarfında Fatih Mahallesi sakinlerinin çilesi hala bitmedi.

Evlerinde su ile çalışan bütün cihazların arızalandığını söyleyen vatandaşlar, soruna bir çözüm bulunmasını istiyorlar..  

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.