KESKİN: BÜYÜK TEVECCÜH BİZLERİ GURURLANDIRDI

KESKİN: BÜYÜK TEVECCÜH  BİZLERİ GURURLANDIRDI

Yerel seçimler için Ak Parti?ye il ve ilçelerde bir çok aday adayının başvurduğunu söyleyen Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin,  pazar günü yapılacak temayülde il belediye başkanı adayı için oy kullanılmayacağını, Düzce Belediye Başkan adayının genel merkezde yapılacak istişare ile seçileceğini bildirdi.

 

 

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, partileri nezdinde bugün sona erecek olan belediye başkan aday adaylığı başvuruları hakkında açıklamalarda bulundu.

Keskin, ?31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimlerine hem genel merkezimizde hem de 81 ilin bütün teşkilatlarında çalışmalar büyük bir titizlikle devam etmektedir. AK Partimize her zamanki gibi büyük bir teveccühün olması bizleri gururlandırmaktadır? dedi.

Keskin, yaptığı yazılı açıklamada , ?İlimizde ve ilçelerimizde partimize bir çok aday adayı belediye başkan adaylıkları için başvurmuş durumdadır. Aday adaylığı başvuralı bugün 17:00 itibarı ile sona erecektir. Yine bugün tüm ilçe teşkilatlarımızda saat 19:00?da ilçe  belediye başkanlıklarına başvuran aday adaylarımızın tanıtım programı yapılacaktır.? İfadelerini kullandı.

17 Kasım Cumartesi (yarın) günü saat 13:00 da İl belediye başkanlığına başvuran adayların  tanıtımının yapılacağını bildiren Keskin,  18 Kasım Pazar günü ise 18 Temmuz kapalı spor salonunda saat 10:00 ila 16:00 saatleri arasında yapılacak  temayül yoklaması hakkında bilgi verdi.,

Keskin, ? genel merkezin son bilgilendirmesine göre ise; sadece ilçelerin temayül yoklaması olacak, il belediye başkanlığı için ise temayül yoklaması yapılmayacaktır. İl belediyesi hakkında genel merkezimiz  yapılacak istişareler sonucunda nihai kararı verecektir. Ayrıca yine genel merkezimizin talimatı ile temayül yoklaması basına kapalı yapılacaktır.? Şeklinde açıklama yaptı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.