PAK, MAHALLE VE ESNAF GEZİLERİNDE

PAK, MAHALLE VE ESNAF GEZİLERİNDE

Düzce Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Salih Pak, mahalle ve esnaf gezilerine devam ederek, vatandaşın belediyeden beklentilerini dinleyip projelerini anlatıyor.

 

 

31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimleri için Ak Parti?de aday adaylıkları başvuruları dün gece saat 24:00 itibarı ile tamamlandı. Geçtiğimiz hafta içinde Düzce Belediye Başkanlığı için Ak Parti?den Aday Adaylığı başvurusunda bulunarak çalışmalarına başlayan Mimar Salih Pak, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

 Bu kapsamda dün akşam Aziziye Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar ile bir araya gelen Salih Pak, belediye başkanlığına neden aday adayı olduğunu anlatarak, Düzceli vatandaşların da belediyeden beklentilerini dinledi.

Samimi bir sohbet havasında geçen toplantıda Aziziye Mahallesinin ileri gelenleri ile bir araya gelerek, onların sıkıntılarını dinledi ve kendi projeleri arasında bulunan çözüm yollarını anlatma fırsatı buldu.

Mimar Salih Pak, Düzce için çok önemli projeleri olduğunu ve bunları aday gösterilesi halinde tüm Düzce ile paylaşarak, birlikte yaşanabilir daha düzenli bir şehir oluşturacaklarını dile getirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.