AK PARTİ İLÇE TEMAYÜLÜ YAPILIYOR

AK PARTİ İLÇE TEMAYÜLÜ YAPILIYOR

AK Parti?de iptal edilen il belediye başkan adayı temayül yoklamasının ardından ilçe delegeleri ve başkan adayları ilçe temayülü için sabah saatlerinden itibaren sandık başına gitti. Basına kapalı olarak yapılan temayül sonuçları ise Genel Merkeze gönderilerek İlçe belediye başkan adaylarının isimlerinin gelmesi beklenecek.

 

 

AK Parti?de bugün yapılması planlanan Düzce Belediye Başkan Adalığı temayül yoklaması iptal edildi. Ancak İlçe belediye başkalıkları için yarışacak isimlerin belirlenmesi için sandıklar kuruldu. İlçe Belediye Başkan adaylığı temayül yoklaması 18 Temmuz Spor Salonunda sabah saat 10.00 itibarıyla başladı. Aday adaylarının katılmadığı temayül yoklamasında halen belediye başkanı olan ve aday adayı durumundaki isimler de salona gelerek oylarını kullandılar.

Basına kapalı olarak yapılan temayül yoklaması oy verme işleminin bitiş saati olan saat 17.00?de sona erecek.Elektronik sistemle yapılan temayül sonuçları anında Genel Merkez ekranlarına düşecek ve İlçelerde Belediye Başkanı olacak isimler için bir adım daha bitmiş olacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.