5 SORUYA CEVAP ARANDI

5 SORUYA CEVAP ARANDI

Ak Parti?nin başkan adayı belirlemede ki kriterlerinden birisi olan teşkilat temayülü tamamlandı. İlçe belediye başkanlarının değerlendirildiği temayülde 5 soruya cevap arandı.

 

 

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi aday adayı temayül yoklaması dün 18 Temmuz kapalı spor salonunda 7 ilçeden gelen delegelerinin oylamasıyla gerçekleştirildi.

Genel Merkez Temayül Komisyonu, Erzurum MilletvekiliTBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyon Başkanı Selami Altınok başkanlığında oluşturulan ve Temayül Komisyon Üyeleri Isparta Milletvekili Milli Savunma Komisyon Üyesi Mehmet Uğur Gökgöz, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Fatma Nur Aysan, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mustafa Gökdemir?in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

ÖNCE MEVCUTLAR DEĞERLENDİRİLDİ

AK Parti'de temayül yoklamasında adayların kaderini bu 5 soru belirleyecek. Delegelere; başkanların halkla ilişkileri, teşkilatla ilişkileri, belediye çalışmaları ve performansı, mevcut başkanın devam edip etmemesi ile kim aday olmalı soruları yöneltildi.

İlçe belediye başkanlarının değerlendirildiği temayülde sırasıyla şu sorulara cevap arandı.

Belediye hizmetlerini değerlendiriniz? İYİ/ORTA/ZAYIF

Belediye başkanının teşkilatlarla ilişkisi nasıl?  İYİ/ORTA/ZAYIF

AK Parti ilkeleriyle bağdaşıyor mu? EVET/HAYIR

Tekrar aday olarak görmek ister misiniz? EVET/HAYIR

Belediye Başkanı olarak kimi görmek istersiniz? İKİ İSİM YAZINIZ

Türkiye?de ilk defa uygulanan elektronik ortamdaki temayül yoklaması teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımları ile gerçekleştirildi.

 

"ÖNCELİĞİMİZ EN DOĞRU ADAYI BULMAK"

Teşkilatların sıkı bir şekilde çalışmasını isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz en doğru adayla seçime girdikten sonra bunun karşılığını alacağımıza, başarılı olacağımıza eminim. Şu an önceliğimiz en doğru adayları bulmak" ifadelerini kullanmıştı.

 

SONUÇLAR ERDOĞAN'A GÖNDERİLECEK

Temayül yoklamasının 10.00-16.00 arasında yapılmasının ve sistemin kapatılmasının ardından sonuçlar hemen elde edildi. Sistemin sonuçları sayarak analiz etmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan?a gönderildi.  

.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.