ERDOĞAN?DAN TEŞKİLATA UYARI ÜSTÜNE UYARI

ERDOĞAN?DAN TEŞKİLATA UYARI ÜSTÜNE UYARI

Erdoğan'dan Teşkilata uyarı üstüne uyarı, ?üzerinde şaibe olan bu kapıdan çıksın? diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kim ki ben aday olmadım diyerek çalışmıyorsa, o kişi zaten hiçbir zaman AK Partili olamamış demektir. Önce nefsini bir hizaya çeksin" dedi. Teşkilat ve adayların kendini gözden geçirmesi gerektiğini söyleyen Erdoğan, ?Ölçümüz, Acaba millet bana ne diyor olmalıdır.? Dedi.

 

 

Parti grubunda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri için teşkilatı uyardı. Tüm aday adaylarının, aday gösterilen kişinin yanında saf tutması gerektiğini vurgulayan Erdoğan, "Kim ki ben aday olmadım diyerek çalışmıyorsa, o kişi zaten hiçbir zaman AK Partili olamamış demektir. Aynı şekilde şuradan neden aday olamadım, buradan aday oldum diyorsa önce nefsini bir hizaya çeksin. Biz bir davayız, teşkilatız. İstişareler yapılır, sen şurada adaysın denilince eyvallah deyip çalışmaya başlanır" ifadesini kullandı.

 

"KİM Kİ ADAY OLMADIM DİYE ÇALIŞMIYORSA..."

Yolunu şaşıranları ya ıslah ya tasfiye edeceğiz. Kazanmadık gönül bırakmayacağız. Gece gündüz çalışacağız. Eksiklerimizi tamamlayacağız. Çok yatırım yapacağız. Bir göreve çok kişi talip olur, bir kişi sonunda üstlenir. Tüm adaylarımız da onun yanında saf tutar. Kendi adaymış gibi çalışır. Kim ki ben aday olmadım diyerek çalışmıyorsa, o kişi zaten hiçbir zaman AK Partili olamamış demektir. Aynı şekilde şuradan neden aday olamadım, buradan aday oldum diyorsa önce nefsini bir hizaya çeksin. Biz bir davayız, teşkilatız. İstişareler yapılır, sen şurada adaysın denilince eyvallah deyip çalışmaya başlanır.

 

"ÜZERİNDE EN UFAK ŞAİBE OLAN KİŞİ BU KAPIDAN ÇIKMALIDIR"

Aday olunca her şey güzel de aday olmayınca neden bozuluyorsun? AK Parti ben değil, biz partisidir. Bireysel olarak yanlışa düşmeniz size aittir, ancak AK Parti neferi olarak böyle bir lüksünüz yoktur. Gönül yapmak yerine gönül kıran da yanlış yerde olduğunu aynen bilmelidir. Siyaset gönül, gönüllülük işidir. Üzerinde en ufak şaibe olan kişiler ikaz beklemeden bu kapıdan çıkmalıdır. Teşkilat ve adaylar kendini gözden geçirmeli. Ölçümüz, 'Acaba millet bana ne diyor?' olmalıdır."


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.