ÇOCUK HAKLARI GÜNÜNÜ KUTLADILAR

ÇOCUK HAKLARI GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Anıtpark?ta bir etkinlik düzenlendi. Çocuklar belediye bandosu ile coştu, pamuk şekeri yedi, dilek feneri uçurdu.

 

 

 

Her yıl 20 Kasım?da kutlanan Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan İl Çocuk Hakları Komitesi ve Müdürlüğe bağlı kreş ve gündüz bakımevlerinden hizmet alan çocuklar Anıtpark Meydanı?nda bir araya geldi.

Etkinliğe çocuklarla birlikte, Belediye Başkan yardımcısı Elif Sezer Cebar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım, SGK Müdürü Necmi Köroğlu, İş-Kur Müdürü Ferhat Acar da katıldı.

İlk olarak Belediye Bandosunun çaldığı şarkılara eşlik eden minikler, alkışlarla tempo tutarak eğlenceli vakit geçirdiler.

Gençlik merkezi üyeleri ile Yüz Boyama Etkinliğine katılan çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım, aktif olarak çalışan çocuk hakları komitesi ile birlikte bu yıl daha farklı olarak kutlama yapmak için etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Yıldırım ayrıca komitenin kız temsilcisi ile ilgili de sevindirici bir haber verdi.

Belediye Başkan yardımcısı Elif Sezer Cebar, çocukların geleceğin yatırımı olduğunu söylerken, sonuna kadar çocukların haklarını korumak amacında olduklarını belirtti. İş-Kur Müdürü Ferhat Acar da , çocukların gelişimi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getirdi. SGK Müdürü Necmi Köroğlu ise, 18 yaş altındaki tüm çocukların sosyal güvence altında olduğunu söyleyerek bugünü tertipleyenlere teşekkür etti.

Etkinlikte miniklere pamuk şekeri dağıtılırken, düzenlenen etkinlikle güzel bir gün geçiren çocuklar duygularını mikrofonumuza anlattılar.

Çocukların Dilek Feneri Uçurulması sırasındaki sevinç çığlıkları ise görülmeye değerdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.