SÜRÜCÜLERİN BAŞI DİREKLERLE DERTTE

SÜRÜCÜLERİN BAŞI DİREKLERLE DERTTE

Otoban bağlantı yolunun yapılmasının ardından neredeyse yol ortasında kalan elektrik direkleri sürücülerin başına dert oldu. Gazhane caddesinden terminale gelen araçlar özellikle belediye otobüsleri ve uzun araçlar, yan yolunda tam köşesinde bulunan direk yüzünden manevra yapmakta oldukça zorlanıyorlar.

 

 

Düzce?yi otobana bağlayan yol geçtiğimiz günlerde açıldı. Yol Düzce?nin yıllardır hayaliydi ve şehre geliş gidişi rahatlatacak yol beğeni karşılandı. Karayolları ve belediye yol konusunda üzerine düşeni yaptı ancak SEDAŞ yolda kalan elektrik direklerini hala kaldırmadı.

Geçtiğimiz günlerde Darıcı mahallesinde tam yolun ortasında kalan elektrik direğini gündeme getirmiş ve sürücüler için tehlike yarattığına yer vermiştik.

O direğin ardından bu kez, Gazhane caddesinden terminale giden açlar için otoban yan yolunun tam köşesinde kalan elektrik direği tehlike arz etmeye başladı.

Yolun tam köşesinde kalan direğin kaldırılmaması nedeniyle sağa dönüşün daraldığı alanda özellikle belediye otobüsü ve uzun araçlar büyük zorluk yaşıyor.

Neredeyse bağlantı yolunun duvarına sürterek dönmeye çalışan sürücüler, direğin biraz geri alınarak virajın genişletilebileceği görüşünü savunuyorlar.

,

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.