İYİ PARTİ?DE ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ

İYİ PARTİ?DE ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er 31 Mart 2019 Pazar günü  yapılacak olan Mahalli  İdareler seçimi ile ilgili aday adaylık sürecinin nasıl işleyeceğini açıkladı.

 

 

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er 31 Mart 2019 Pazar günü  yapılacak olan Mahalli  İdareler seçiminde görev yaptıkları yerden adayı adayı olacaklar için süreci değerlendirerek, ?Mahalli idareler seçiminin 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacağı resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğü girdi. İYİ Parti olarak bizde sürecin nasıl işleyeceğini aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımız için açıklıyoruz. Görev yaptıkları yerden aday adayı olacak il ve ilçe teşkilat başkanı ve yönetim kurulu üyelerimizin 1 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 17.00?a kadar görevlerinden istifa etmeleri gerekiyor? dedi.

Er, ?Yasaya göre milletvekilleri, belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ile muhtarların mahalli idareler seçimlerinde adaylıklarını koyabilmeleri veya aday gösterilebilmeleri için istifa etmelerine gerek bulunmuyor? dedi.

Başkan Er, İYİ Partide aday adaylığı için resmi başvuruların 1 Aralık'ta alınmaya başlanacağı ve sürecin 15 Aralık?ta sona ereceğini belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.