İLGİNÇ ARAŞTIRMADAN ÇIKAN SONUÇ

İLGİNÇ ARAŞTIRMADAN ÇIKAN SONUÇ

İlginç bir araştırma yapıldı. Araştırmada memleketinde yaşayanların oranı çıkartıldı. Sonra da bu soru başka türlü soruldu: ?Peki ya herkes kendi memleketinde yaşasaydı, illerin gerçek nüfusu kaç olurdu. ?

 

 

Bir sosyal medya hesabının yaptığı ?Herkes kendi memleketinde yaşasaydı? başlığı ile yaptığı istatistiki verilere göre, Düzce?nin nüfusu neredeyse 500 bine yanaşıyor.

 ?Herkes kendi memleketinde yaşasaydı? başlıklı araştırmada, rakamsal veriler paylaşılırken,  Yapılan hesaplamalarda her vatandaş eğer kendi memleketinde yaşasaydı ülkemizdeki en kalabalık şehrin Şanlıurfa olduğu ortaya çıktı.

Türkiye?nin her ili için yapılan hesaplamalarda ise Düzce?de 66 binin üzerinde bir artış yaşandığı gözlemlendi. Ülkemizde eğer herkes kendi memleketinde yaşasaydı Düzce nüfusunun 422 bin 982 olacağı ifade edildi.

Eğer herkes kendi şehrinde yaşasaydı komşu illerimizdeki nüfus sayısı Ankara 1 milyon 988 bin 330, Çankırı 663 bin 761, Karabük 344 bin 402, Zonguldak 719 bin 552, Sakarya 992 bin 801 ve Bolu  442 bin 183  şeklinde oluyordu.

Adrese dayalı son nüfus sayımına göre Düzce?nin nüfusunun 377 bin 610 olduğu biliniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.