ER: HALKIN İRADESİNİ HİÇE Mİ SAYIYORSUNUZ?

ER: HALKIN İRADESİNİ HİÇE Mİ SAYIYORSUNUZ?

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, İstanbul Caddesinin tekrar trafiğe açılmasının tıpkı kapatıldığı dönemde cadde esnafının hassasiyetlerinin önemsenmediği gibi şimdi de halkın iradesini hiçe saymak olduğunu belirtti.

Düzce Belediyesi tarafından İl Trafik Komisyonu oluruyla 4 Temmuz?da araç trafiğine kapatılarak yayalaştırılan İstanbul Caddesi?nin tekrar trafiğe açılmasını eleştiren İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, ?İstanbul caddesinin trafiğe kapatılma sebebi ne idi? İlgili sebepte ne gibi bir değişiklik oldu ki cadde trafiğe açıldı ?Dönemin Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş tarafından 4 Temmuz?da trafiğe kapatılan İstanbul Caddesi, mevcut başkan Dursun Ay tarafından açılmak istendiğinde, gelen tepkiler nedeniyle anketler yapılmıştı. Kurulan stantlarda vatandaşlara bire bir ne istedikleri sorulmuş, sosyal medya üzerinden ayrı ayrı yapılan tüm anketlerde açık ara ?Yol trafiğe açılmasın? çıkmışken, bugünkü uygulamayı keyfi olarak değerlendiriyoruz? dedi.

Ben yaptım oldu devrinin bittiğini belirten Başkan Er, ?Yıllardır uygulanan ben yaptım oldu zihniyeti artık sona erdi. Halkın iradesine saygı göstermeyen, halkın isteklerini göz ardı edenler, şehirlerin geleceklerini planlarken yanlış yapanlar yine halk tarafından cezalandırılacaktır? dedi.

Er, ?Son yıllarda yaptıkları bir çok yatırımda istikrardan uzak olduklarını görüyoruz. Ancak bu durum en çok vatandaşa zarar veriyor. Bir yol üzerinde tasarruf kullanıyorsunuz ve yayalaştırma projesini uyguluyorsunuz. Proje kapsamında yüz binlerce lira harcayarak tramvay hattı döşüyor, yeni kavşaklar yapıyor  ve tabelalar yerleştiriyorsunuz. Bunların hepsini vatandaşın ödediği vergilerle yapıyorsunuz. Aradan 1,5 yıl geçiyor, tüm bu yapılanları hiçe sayıyor ve  İstanbul Caddesi?ni tekrar trafiğe açıyoruz diyorsunuz? dedi.

Yapılan bu tutarsız uygulamaların Düzce halkının kafasını karıştırdığını belirten Başkan Er, ?Bugün yapıp, yarın beğenmedik bozuyoruz demek, halkın iradesine saygısızlıktır. İnsanlar bir yılda yeni güzergahlara alışmışken, şimdi sil baştan tekrar başlayacaklar. Herkesin kafası karıştı. Anketlerde  vatandaş trafiğe açılmasın derken, yolun trafiğe açılmasını kimler istedi kamuoyu kadar bizlerde merak ediyoruz ? ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.