DÜZCE İGM'DE, BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ SONA ERDİ

DÜZCE İGM'DE, BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ SONA ERDİ

 

İGM'nin Kasım ayı 20. birleşimi Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül başkanlığında 21 meclis üyesinin katılımı ile gerçekleştirildi. Bütçe görüşmeleri nedeniyle 20 gün süren toplantılar, bütçe kararnamesinin onaylanması ile son buldu.

Düzce İl Özel İdaresi'nin 2012 yılı bütçesi 22 milyon 250 bin TL olarak öngörülürken, 1 Ocak 2012 tarihi itibariyle yürürlüğe girecek olan bütçe kararnamesi, oy birliği ile onaylandı.

Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül, bütçenin hayırlı olmasını temenni etti. Bütçenin, Plan ve Bütçe Komisyonu ile idarenin ortak ve özenli çalışması sonucu hazırlandığını ifade eden Bülbül, "İnşallah öngörülen bütçe 2012'de fazlası ile yerine getirilecek. Düzce'mize hayırlı olsun" dedi.

MHP'li meclis üyesi Ahmet Turhan ise, bütçede cari harcamaların fazla olduğunu, bu nedenle yatırıma ödenek ayıramadıklarını ifade ederek "Özel idare gelirlerinin artırılması için hep beraber çaba harcayalım" çağrısında bulundu.

İl Genel Meclis üyeleri Kasım ayında ki uzun maratonun ardından Fenerbahçe Topuk Yaylası'nda ki tesislerini gezdiler. Ardından Tesis yönetimi tarafından öğlen yemeği ikram edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.