KIŞ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

KIŞ TEDBİRLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Vali Zülkif Dağlı başkanlığında düzenlenen 2018-2019 Yılı Kış Tedbirleri Bilgilendirme ve Değerlendirme Koordinasyon toplantısında özellikle kar yağışı sırasında tüm yolların açık tutulması ve diğer konularda alınacak tedbirler görüşüldü.

 

 

Kış mevsimin gelmesi ve beklenen kar yağışı sırasında Düzce?de alınacak tedbirlerin görüşülmesi için Vali Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında toplantı düzenlendi.

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen 2018-2019 Yılı Kış tedbirleri Bilgilendirme ve Değerlendirme Koordinasyon toplantısına Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya ilgili kurum müdürleri ve STK temsilcileri de katıldı. Toplantıda, kar yağışı ve sonrası ile olağanüstü acil durumlara karşı alınacak tedbirlerin değerlendirilmesi konusunda kararlar alınırken Vali Dağlı ilgili kurumların acil durumlar karşısında hazırlıklı olması gerektiğine dikkat çekti.

Vali Dağlı, İl içinde alınacak kış tedbirlerinin görüşüleceğini söylerken, özellikle kar yağışı sırasında tüm yolların açık tutulması ve sağlık tedbirleri konusunda görüşmeler yapılacağını belirtti.

Vali Dağlı, tüm kurumların üzerine düşen görevlerin yerine getirilerek, çok afaki şartların ve halkın sıkıntı yaşamadığı bir kış geçirmeyi temenni etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.