BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ ENGELLİLERİ BULUŞTURDU

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ ENGELLİLERİ BULUŞTURDU

Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği 3 Aralık?ta kutlanan Engelliler günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Programda özel çocuklara akülü ve tekerlekli sandalye de hediye edildi. Programda engelli muhtar adayının yaptığı konuşma herkesi duygulandırdı.

 

 

Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği bir kez daha engelli çocukların yüzünü güldürdü. Bugün düzenlenen etkinlikte engelli çocuklar ve aileleri protokol ile bir araya geldi.

Düzenlenen programa, Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Vali Dağlı?nın eşi Nurgül Dağlı, Başkan Ay?ın eşi Nursel Ay, Aile ve Sosyal politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım, Dernekler İl Müdürü Yunus Karaman ve engelli çocukların aileleri katıldı.

Programa davetli olan engel büyüklerin salon merdiveninden taşınmasına protokol üyelerinin de yardımcı olması dikkat çekti.

Programda, hayırseverlerin de desteği ile engeli çocuklara 1 akülü, 3 tekerlekli sandalye hediye edildi. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, akülü sandalyeye kavuşan çocuklara trafik kurallarına uymaları konusunda uyarıda bulundu.

Engelli çocukların sandalyelerine kavuşmasına katkıda bulunan hayırseverlere plaket verilmesi ile devam eden etkinlikte, engelli bir muhtar adayının yaptığı konuşma herkesi duygulandırdı.

?Hepimizin hayalleri var? diyerek konuşmaya başlayan muhtar adayı, ? benim de bir hedefim var, bunlardan biri, oylarınızla elimden tutun başarıya birlikte yürüyelim sloganıyla çıkmış olduğum engelsiz bir muhtar adaylığı var. Nasip olursa bütün engelli arkadaşlarıma umut, engelli adaylarına da ışık olmak için bu yolda bir şeyler başaracağıma inanıyorum.hayatımı ilham veren bir başarı öyküsüne çevirmek istiyorum? dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.