ANTALYA'DA EĞİTİME KATILDILAR

ANTALYA'DA EĞİTİME KATILDILAR

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek programı kapsamında Düzce'den tek proje olarak Düzce Genç Eller Derneğinin projesi geçti. Madde bağımlılığı üzerine hazırlanan proje kapsamında Düzce'de lise ve üniversite öğrencilerine Madde bağımlılığı anlatılacak.

Bugüne kadar birbirinden farklı projeler ile adından sıklıkla söz ettiren Düzce Genç Eller Derneğinin Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destekleme Programına gönderdiği proje kabul edildi. Kabul edilen proje sonrasında Antalya Alanya'da ki eğitime Düzce'den tek katılımcı Düzce Genç Eller Derneği oldu. Madde bağımlılığı üzerine hazırlanan proje kapsamında Düzce'de hedef 70 bin öğrenciye ulaşmak. Lise ve Üniversite öğrencilerine yönelik hazırlanan proje ile köşe eğitimler yapılacak. Mentörlük ve münazaralar ile öğrenciler eğitmenliğe kadar yükselip Uyuşturucu ve alkolün zararlarını bizzat kendisi yaşayacak. Eğitimlerin sonunda liseler arasında yarışmalar ve ilçeler arası yarışmalar da gerçekleştirilecek.

Antalya'da eğitim seminerine Düzce'yi temsil ederek katılan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürü Muhammet Ecevit Carti ile de bir araya gelen Genç Eller Derneği Başkanvekili Enes Bektaş, Genel Müdür Carti'ye Düzce'de ki sorunları da aktardı. Düzce'de daha önce bir çok projeye destek verdiklerini Madde bağımlılığı konusunun ciddi bir konu olduğunu vurgulayarak, proje kapsamında Düzce'ye geleceğini ve gençlerle bir araya gelerek konuları ve sorunları bizzat kendisi anlatacağını da dile getirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.