PAZARDA BEZ TORBA DAĞITTI

PAZARDA BEZ TORBA DAĞITTI

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Düzce Belediyesi Kapalı Pazaryerinde  bez torba dağıttı.

 

 

Naylon poşetlerde 1 Ocak itibariyle başlayacak ücret uygulamasına karşı bilgilendirme yapmak amacıyla esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Dursun  Ay,  plastik poşet kullanımının doğaya verdiği zarara dikkat çekti, yılbaşından itibaren bez torba kullanılmasını istedi. Başkan Ay, belediyenin diktirdiği bez torbaları hem esnaflara hem vatandaşlara dağıttı.

Başkan Ay ile birlikte, Başkan Yardımcıları Elif Sezer Cebar ve Özgür Sağlam da vatandaşlara bez torba dağıtırken, Başkanın eşi, Nursel Ay da onlara eşlik etti.

Vatandaşlar çok güzel bir uygulama olduğunu söyleyerek Başkan Ay?a kendilerini bilgilendirdiği için teşekkür ettiler.

Başkan Ay, pazaryerinde tek kullanımlık olmayan bez poşetler dağıttıklarını söylerken, hem çevreye faydalı hem ekonomiye katkıda bulunulacağını dile getirdi.

Başkan Ay poşet dağıtırken, bir tezgahta gördüğü sıcak köy ekmeğini es geçmedi. Ekmeği bölerek hem çevresindekilere dağıttı hem kendisi yedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.