DÜZCESPOR:0 - OSMANİYESPOR:2

DÜZCESPOR:0 - OSMANİYESPOR:2

Türkiye Futbol 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Düzcespor evinde misafir ettiği Osmaniyespor?a 2. yarıda yediği 2 golle mağlup olmaktan kurtulamadı. Maçı 9 kişi bitiren Düzcespor bu skorla liderlik potasından da geriye düştü.

 

 

TFF.3Lig 2.Grupta 15 hafta sonunda 22 puanla 8.durumda bulunan temsilcimiz Düzcespor,15 hafta sonunda 17 puanla 14.durumda buluna Osmaniyespor'u evinde konuk etti. 18 Temmuz Stadında oynanan maçı Sakarya Bölgesi hakemlerinden Serkan Önsal yönetti. Maça taraftarının da desteğini alan Düzcespor hızlı başladı. Ancak ilk yarı boyunca etkili olamayınca iki takımda soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti. İkinci yarıda ise Oswmaniyespor daha etkili futbol ortaya koydu. Düzcespor?da Mehmet Ersavaş ve Salih Sefercik gördükleri iki sarıkartın ardından kırmızı kartla oyundan atılırken Osmaniyespor 65. dakikada Eser Akbaş ve 90+2?de Mehmet Tolunay Gül?ün engel olamayarak sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Bu mağlubiyetle Düzcespor 22 puanla 10. sırada yer alırken Osmaniyespor ise 20 puanla 13. sırada yer aldı.

Düzcespor gelecek hafta ise Van deplasmanında Van Büyükşehir Belediyespor ile 16 Aralık Pazargünü karşı karşıya gelecek.

MAÇTA OLAYLAR ÇIKTI

Osmaniyespor ile evinde karşılaşan Düzcespor?u desteklemeye gelen taraftarlar 2 golle alınan mağlubiyetin ardından tribünlerde olay çıkarttı. Koltukları parçalayan taraftarlara müdahale eden 3 poliste çeşitli yerlerinden yaralandı.

Karşılaşmadaki teknik kadrolar şu şekilde ;


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.