ALTERNATİF YOL HALA YAPILAMADI

ALTERNATİF YOL HALA YAPILAMADI

Kurtsuyu köyünün yol çilesi bitmiyor. Yaklaşık 6 yıldır yol yüzünden mağduriyet yaşanan Kurtsuyu?nda heyelan nedeniyle çöken yolda geçici çözümler üretilmesi nedeniyle aynı akıbet yaşanınca sürücüler için tehlike yaratmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl altyapısının tamamlanmaması nedeni ile yoğun kar yağışında meydana gelen heyelanda yıkılan ve tehlike oluşturan Kurtsuyu Köyü yolu aynı tas aynı hamam.

Yaklaşık 4 yıl önce yola dökülen asfaltı havai fişeklerle kutlayan köy halkı, kısa bir süre sonra heyelan nedeniyle yolun çökmesine tanık olmuştu. O gün bugündür, Düzce merkeze bağlı Kurtsuyu Köyü?nde çöken yola bir çözüm bulunamadı. Sadece asfalt atarak güzel gösterilmeye çalışılan yok, kış ayları gelince çökerek hem vatandaşları hem trafiği tehlikeye sokmaya devam ediyor.

Çöken yola çözüm bulunamayınca İl Özel İdaresi alternatif yol açmak için çalışma başlattı. Ancak Alternatif yol da  hala tamamlanamadı. Mevcut yolda ise asfalt yeniden çöktü. Alt yapısı yapılmadan yola üretilen geçici çözümlerin faydası olmayacağını düşünen köylüler, göz boyama asfalt ile oyalandıkları yönünde şikayette bulundular.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.