YENİ ACİL GÜN SAYIYOR

YENİ ACİL GÜN SAYIYOR

Düzce Üniversitesi Acil servisi, vatandaşa daha hızlı ve kapsamlı hizmet verebilmek için yeni yerine taşınıyor. Dr. Talat Bahçebaşı binasına taşınacak olan acil servisin 12 Aralık Çarşamba günü açılışı yapılacak.

 

 

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisi alan olarak artık ihtiyaca cevap veremeyecek duruma gelince,  vatandaşa hizmetin aksamaması amacıyla acil servisin büyütülmesi gündeme geldi. Tıp fakültesine kazandırılan Dr. Talat Bahçebaşı binasına taşınan acil servis ile daha kapsamlı ve hızlı hizmet verilmesi planlanıyor.

Açılmak için gün sayan yeni acil serviste Başhekim Öner Balbay ve acil servis ekibiyle birlikte incelemede bulunan Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, hem acil servisin fiziki yapısı hem de otopark ile ilgili sorunların çözüleceğini dile getirdi.  

Rektör Çakar, ? Mevcut acilimizin alanı çok yetersiz ve küçük bir alandı. Her akşam 500?e yakın hasta ile haşır neşir oluyor acil servis hekimlerimiz ve asistanlarımız. Bu sirkülasyonu, hem otoparkı, hem fiziksel mekanı, yani içerisi ve dışarısı ile birlikte idame ettirmek mümkün değildi. Bu sebeple hastanemizin yeni Dr. Talat Bahçebaşı binasına taşınma fikri geliştirildi. Taşınma arifesinde bazı alanlarımız haklarından feragat ettiler. Aslında burası fizik tedavinin alanı olacaktı. Vatandaşlarımıza hızlı ve acil bir çözüm olabilmesi için tadilatla birlikte burayı acil servise dönüştürmeyi tercih ettik.? Dedi.

Yeni acil servisin tamamen yeni donanımlardan oluşacağını söyleyen Rektör Çakar, giriş çıkışlarda yaşanan park sorunu için de yeni alan ile bu sorunun ortadan kalkacağını bildirdi.

Çakar,? 12 Aralık günü saat 16:00 da açmayı düşünüyoruz. 13?ünden sonra da bu alan artık yeni acil servisimiz olarak hizmete girmiş olacak. Böylece şu anda sadece acil servis giriş alanı olarak kullanılan yolumuzu da tamamen kapatmış olacağız. Acil, poliklinikler ve diğer tüm hizmetler için giriş alanı, tamamen hastanemizin ana arter noktasından sağlanmış olacak.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.