HİJYEN OKUL SAYISI 177?YE ÇIKTI

HİJYEN OKUL SAYISI 177?YE ÇIKTI

Düzce?de bu yıl 36 okul Beyaz Bayrak almaya hak kazandı. Düzenlenen törenle okullar sertifikalarını alırken,  Beyaz Bayrak Sertifikası alan okul sayısı 177?ye yükseldi.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen koşununda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması amacıyla, 2006 yılında  Beyaz Bayrak İş Birliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda yapılan denetimlerde temizlik ve hijyen kurallarına uygunluğu tespit edilen okullar, ?Beyaz Bayrak Sertifikası? ile ödüllendirildiler..

 Bu yıl 36 okul daha sertifika almaya hak kazanırken, İl Geneli Beyaz Bayrak alan okul sayısı 177 oldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törenle sertifika almaya hak kazanan 36 kuruma Beyaz Bayrakları, Pirinç Levhaları ve Sertifikaları İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Müdür Yardımcısı Talha Cebeci ve İl İSGB Koordinatörü Muhsin Köse tarafından takdim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Öğrencilerin daha sağlıklı, temiz ve hijyenik ortamlarda eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Beyaz Bayrak almaya hak kazanan okulları tebrik etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.